-
Üdvözöllek a Disney Hercegnők blog oldalán.
-
Hamupipőke Csipkerózsika Hófehérke Ariel Bell

képek, színezők, animációk, mesék és az összes FILM.

A jobb oldali Cimkék mezőből válaszd ki mit szeretnél és
kattints.
-
Jó szórakozást!

Hercegnők












Disney Hercegnők


Szépség és a Szörnyeteg 2. Varázslatos karácsony FILM


A Szépség és a Szörnyeteg 2. - Varázslatos karácsony rajzfilm

A szépség és a szörnyeteg Varázslatos karácsony rajzfilm

Eljött a karácsony és Belle elhatározza, hogy ünnepi hangulatot teremt a Szörnyeteg rideg kastélyában. A riasztó külsejű háziúr ki nem állhatja a karácsonyt, és mielőtt még kezdetét vehetné a karácsonyi ünnepség, a kastély varázslatos lakói Tik-tak úr, Lumiere, Kanna mama, Csészike és Angelique a gyönyörű karácsonyfadísz, arra is rájönnek, hogy Forte a gonosz orgona ördögi tervet forral ellenük. Egyedül Belle a határtalanul jó lelke mentheti meg az estét, de ehhez még meg kell értetnie a Szörnyeteggel, miről is szól a karácsony valójában.



Szépség és a szörnyeteg Varázslatos karácsony


Szépség és a Szörnyeteg FILM

Szépség és a szörnyeteg FILM


Szépség és a szörnyeteg rajzfilm

Valamikor a XIX. század elején járunk. Egy jómódú tengeri kereskedő vállalkozása hirtelen csődbe jut. így a fényűző palotából kénytelen egy vidéki majorba visszavonulni. A hat gyermekét egyedül nevelő apa mindent megpróbál sorsuk jobbra fordítása érdekében megtenni, de hiába. Egy, a városban tett fárasztó, és sikertelen útja során az erdőben hazafelé menet véletlenül egy rejtélyes kertbe téved, ahol egy rózsát tép le a legkedvesebb gyermeke, a legkisebb lánya számára. Ártatlannak tűnő cselekedetével azonban magára haragítja a kert, és a hozzá tartozó romos kastély titokzatos urát. A Szörnyeteg a letépett rózsáért cserébe az apa életét követeli. A család legifjabb leánya, önmagát hibáztatva a balszerencséjük miatt, magára vállalja az ítéletet, és otthonról megszökve önként veti magát a Szörnyeteg karjaiba. Csakhogy a kínok és a halál helyett valami egészen más vár rá: minden este csodaszép ruhákban a Szörnyeteg dúsan terített asztalánál vacsorázik a kastélyban. A napok múlásával, ahogy minél jobban megismeri a Szörnyeteget, annál inkább bizalom alakul ki közöttük, A lány álmaiban felsejlenek a Szörnyeteg múltjának darabkái, s lassan összeáll ezekből az egykor jóképű és kedves herceg igaz története. A Szépségre hárul a feladat, hogy bátorságával felülemelkedjen a veszélyen, és kimentse a herceget a gonosz varázslat hatása alól.




Szépség és a szörnyeteg teljes mese

Csipkerózsika FILM



Csipkerózsika FILM

Hol volt, hol nem, rád leltem éltem hajnalán. Hol volt, hol nem, álmomban boldog voltam véled talán. De csak álom volt, így nem lesz már nyugtom semmiképp. Hiszen sejtem jól, hogy élsz valahol. Hát jöjj és keress, és szívből szeress te álomkép.




Csipkerózsika teljes film
Csipkerózsika rajzfilm

Hamupipőke 3 Elvarázsolt múlt FILM



Hamupipőke 3. - Elvarázsolt múlt Film

A mese véget ért, a szerelmesek boldogan éltek...
...míg fel nem bukkant a színen ismét a gonosz mostoha, aki ördögi tervet eszelt ki, hogy bosszút álljon Hamupipőkén.

Hamupipőke 3 Elvarázsolt múlt
Hamupipőke Elvarázsolt múlt

Hamupipőke 2 Az álmok valóra válnak FILM

Hamupipőke 2. - Az álmok valóra válnak

Hamupipőke 2 Az álmok valóra válnak film

A boldogságtól ragyogó pár, Hamupipőke és a herceg hazatérnek nászútjukról palotájukba, ahol az egykoron lencsét válogató, mostoha körülmények között élő lánynak szokatlan szerepbe kell betanulnia. El kell sajátítania minden csínját-bínját annak, hogyan viselkedik egy hercegnői fenség. A tündér dadus és a folyton rosszalkodó egérsereg hathatós segísége mellett Hamupipőke rajön, egyetlen módja van megfelelni az elvárásoknak mégpedig az, ha nem akar más lenni mint amilyen. A varázslatos mesében az álmok ismét valóra válnak...



Hamupipőke Az álmok valóra válnak film